Usfloors subsidies sub-licentierechten voor coretec® wpc patenten vloeren technologieën en Välinge

Na snel bij de uitgifte van USFloors 'derde COREtec® patent, USFloors vandaag ingevoerd in sub-licentie-afspraken met zowel Unilin Flooring Technologies en Välinge, de toekenning van elk van de wereldwijde recht om sub-licentie USFloors' COREtec® patenten aan hun respectieve licentiehouders.
"Het hebben van de twee belangrijkste intellectuele eigendom licenties bedrijven in de vloer de bedrijfstak van de kracht en het belang van onze CORETEC WPC technologie te valideren door het aangaan van deze regelingen, is een belangrijke prestatie voor USFloors", zegt Piet Dossche, CEO en President van USFloors. "Deze licentie partners zal ons helpen herder en groeien de nieuwe categorie van waterdicht luxe vinyl vloerbedekking producten die we hebben gecreëerd, terwijl het vermijden van de chaotische en onproductieve veldslagen dat voorafgaand innovatieve sprongen op het gebied van vloeren hebben voortgebracht."
"USFloors heeft uitstekend werk introduceren CORETEC WPC technologie op de markt gedaan. We zijn erg blij om nu in staat om deze spannende technologie te bieden aan onze licentiehouders, "aldus Välinge CEO Niklas Håkansso en Unilin Flooring Industries Managing Director Bart Van der Stockt was even uitbundig op de vooruitzichten van dit nieuwe aanbod voor Unilin Flooring Industries licentiehouders "Onze licentiehouders zullen nu in staat om vol vertrouwen te brengen producten op de markt in deze belangrijke nieuwe categorie vloer product."
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Piet V. Dossche, President en CEO van USFloors, Inc. + (706) 278-9491

About the Author

Leave a Comment